Welkom

Welkom bij 't Stroopwafelhuisje.

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling zo goed en verzorgd mogelijk naar u te verzenden. Wij geven geen garantie vandaag voor 17:00 besteld is morgen in huis. Uw bestelling wordt gebakken zodra wij uw order hebben ontvangen. 
Onze stroopwafels zijn altijd vers en dat is waar wij voor staan. Bestel daarom op tijd, want in drukke periodes zoals de rond kerst kan het iets langer duren voordat wij uw bestelling kunnen verzenden ????.

Onze stroopwafels zijn gemaakt met pure ingrediënten en zonder toevoegingen, zo zijn onze stroopwafels vrij van; kleur-, geur-, en smaakstoffen en vrij van bind- en conserveringsmiddelen. Gemaakt van scharreleiren, zuivere tarwebloem, échte roomboter en een vleugje échte kaneel! Geen toevoeging van vanille..

Omdat onze stroopwafels geen bindmiddel bevat, zal de vocht van de stroop in de wafel trekken en worden de stroopwafels zacht en smaken ze wat taaier.

Wij adviseren daarom ook dat u, uw stroopwafels koel en donker bewaard, het allerbeste is in de koelkast! Het vocht blijft op deze manier in de stroop, omdat de stroop door de kou hard wordt. Wanneer u onze stroopwafels wilt eten adviseren wij ze eerst weer op kamerteperatuur te laten komen.

Onze gluten, lactose (& soja) vrije stroopwafels, worden nauwkeurig en met veel liefde en zorg in een andere bakkerij gebakken deze bakker zijn gespecialiceerd in het werken met glutenvrij. Op deze manier kunnen wij u 100% garantie kunnen bieden!

Trakteer u zelf en andere op niveau, geef onze stroopwafels cadeau!
Een krokante wafel met een zachte vulling, met liefde voor u bereidt!

't Stroopwafelhuisje

 

Ons adres ’t Stroopwafelhuisje | Breda: 
’t Stroopwafelhuisje
Buitenerf 25A
4824 HA Breda

Ons adres ’t Stroopwafelhuisje | Noordhoek:
’t Stroopwafelhuisje
Groeneweg 1
4759 BA NOORDHOEK

Ons adres ’t Stroopwafelhuisje | ‘s- Gravendeel: 
’t Stroopwafelhuisje
Elshoffstraat 7
3295 XE ‘s- Gravendeel
 

© 2015 - 2022 't Stroopwafelhuisje - Bestel de lekkerste ambachtelijke stroopwafels online. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel